2008. szeptember 10., szerda

Ránctalanítás természetesen


Ha sokallod a ránctalanító krémek árát akkor próbáld ki az itt felsorolt pakolások egyikét.

Dinnyepakolás
Turmixold össze a dinnyét –persze mag nélkül- annyi tejszínnel, hogy krémes állagú masszát kapj. Hidratálja és táplálja a bőrt.

Salátapakolás
Pár szép salátalevelet turmixolj össze egy tojás sárgájával és némi tejszínnel és kend az arcodra. Ha megszáradt, langyos vízzel öblítsd le. Frissítő és ránctalanító hatású.

Avokádós pakolás
Turmixolj össze egy avokádót egy kevés tejszínnel és mézzel. Magas vitamintartalma révén megfiatalítja a bőrt, csökkenti szárazságát, eltünteti a bőrhibákat.

Eperpakolás
Préselj össze néhány szem epret és keverd össze tejszínnel. Antioxidáns és méregtelenítő hatású. Tíz percre kend az arcodra, majd langyos vízzel mosd le.

Szőlőpakolás
Pár szem szőlőt préselj át egy szűrőn, hogy csak a húsát kapd. Keverd össze egy kevés illatmentes hintőporral vagy zabkorpával, hogy kevésbé legyen folyékony és kend az arcodra 20 percre. Jótékony hatással van a száraz bőrre is.

Banánpakolás
Törj össze egy fél banánt és keverj hozzá egy kevés mézet. A banán felfrissíti a bőrt, a méz pedig fertőtleníti és hidratálja. 20 percig hagyd hatni utána öblítsd le.

Almapakolás
Reszelj le egy fél almát és keverd össze némi tejszínnel. Ha túl folyékony, adj hozzá illatmentes hintőport, vagy zabkorpát.

Nincsenek megjegyzések: